SOPA DE CARBASSA AMB LLAGOSTINS A LA PLANXA I OU ESCALFAT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SOPA DE CARBASSA AMB LLAGOSTINS A LA PLANXA I OU ESCALFAT

  • PAS 1

    Escalfar la ceba molt lentament amb una mica d'oli fins que estigui molt tendra i una mica fosca. Reservar-la. Afegir la carbassa a trossos regulars i regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i afegir la sal i el prebre, al gust. Deixar-ho coure fins que la carbassa estigui tendra i triturar. Afegir-hi la crema de llet.

  • PAS 2

    Per a l'ou escalfat, posar paper film untat amb oli en un vas i trencar-hi l'ou a dins de manera que puguem fer un farcellet amb el plàstic i l'ou a dins. Tancar el farcellet amb un cordill. Posar els farcellets en aigua bullint entre 4 i 5 minuts, retirar-los i refredar-los amb aigua i gel.

  • PAS 3

    Pelar les cues de llagostins i passar-los per la planxa o paella amb una mica d'oli. En en fols del plat posar la ceba caramel.litzada i a sobre posar-hi l'ou. Al costat posar-hi tres llagostins a la planxa i uns trossets de pa fregit. Acabar afegint-hi el triturat al voltant.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online