CREMA DE CARBASSA AMB RAVIOLIS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    234,33kcal

  • Hidrats

    50,25g

  • Proteïnes

    14,15g

  • Greixos

    35,61g

Com fer CREMA DE CARBASSA AMB RAVIOLIS

  • PAS 1

    Pelar la carbassa, treure-li les llavors i tallar la polpa a trossos. Pelar el pebrot, la pastanaga i la ceba. Ofegar-ho tot en oli.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca i coure fins que les verdures estiguin tendres, uns 25 minuts aproximadament. Triturar i colar. Afegir-hi un pessic de pebre i nou moscada mòlta.

  • PAS 3

    Coure els raviolis en aigua bullint amb sal durant 4 minuts. Servir la crema de carbassa acompanyada dels raviolis.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online