EMPANADA DE CARN

  • 40-60
  • Media
  • 8

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer EMPANADA DE CARN

  • PAS 1

    Picar la ceba.

  • PAS 2

    Picar el pebrot.

  • PAS 3

    Sofregir la verdura.

  • PAS 4

    Coure els ous.

  • PAS 5

    En una altra paella ofegar la carn picada i afegir-hi la sal, l'all, el julivert, el pebre negre i el Tomate Frito Gallina Blanca.

  • PAS 6

    Quan estigui tot ben ofegat, afegir-hi l'ou dir picat. Unir la verdura i la carn picada en una sola paella i deixar refredar una mica abans de farcir la massa.

  • PAS 7

    Estirar la massa de pasta de full amb l'ajuda d'un corró i una mica de farina i abocar-hi el farciment. Cobrir amb una altra làmina de pasta de full i tancar les vores. Es poden donar formes diverses i amb la massa sobrant es poden fer crestes. Ferr un forat d'un entímetre al mig d'empanada. Batre un ou i pintar la massa.

  • PAS 8

    Coure al forn durant 20 minuts a 200ºC fins que es dauri i la massa pugi una mica.

  • PAS 9

    Treure del forn i deixar refredar abans de treure del motllo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online