Carn en pasta fullada

Et presentem una forma molt original de menjar carn, una recepta que sorprendrà la teva família i convidats per la seva originalitat.

Es tracta d’una recepta plena de matisos: l’embolcall cruixent i la melositat de la carn, la dolçor de la pasta de full contra la intensitat del farcit.Veure més...

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Mi Salsa Roquefort

Com fer Carn en pasta fullada

  • Salpebra la carn picada.

    PAS 1

    Salpebra la carn picada. Escalfa l’oli en una cassola i ofega-hi la ceba prèviament pelada, rentada i tallada. Afegeix la carn i sofregeix fins que estigui daurada. Afegeix el tomàquet ratllat i la pastilla d’Avecrem 100% Natural de Carne i deixa que es cogui tot a foc mitjà durant 15 minuts.

  • En una paella, fregeix el bacó.

    PAS 2

    En una paella, fregeix el bacó. Mentrestant, col•loca paper per fornejar en una safata i estén la massa de pasta de full a sobre. Aboca la salsa de carn al centre en sentit longitudinal. Distribueix els talls de bacó i de formatge pel damunt de la mateixa manera. Enrotlla amb cura la massa i tanca els extrems per evitar que surti el suc.

  • Unta la superfície de la pasta de full amb l’ou batut.

    PAS 3

    Unta la superfície de la pasta de full amb l’ou batut. Introdueix la safata al forn durant el temps que indiqui l’envàs de la massa, normalment 15 minuts.

  • PAS 4

    Quan estigui llest, talla porcions de 5 cm per a cada comensal i acompanya amb una salsa al rocafort.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Carn en pasta fullada

El truc: picar la carn amb un ganivet

Per picar la carn correctament amb un ganivet, és fonamental utilitzar-ne un que sigui adequat. Ha d’estar ben esmolat i ha de ser de fulla gruixuda i allargada. Per aconseguir un bon resultat, col·loca la carn en una taula i comença realitzant talls paral·lels amb moviments de balanceig. Quan hagis acabat, gira la taula 90 graus i repeteix l’operació. Com més junts facis els talls, més picada et quedarà la carn.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

Us encantarà.

A més, seguint aquest vídeo, preparar aquest plat es convertirà en una tasca ben fàcil i divertida. No se’t fa la boca aigua?

A la vídeo recepta et recomanem que serveixis aquest plat amb una salsa de rocafort. Prepara-la sense complicacions amb Mi Salsa Roquefort!