EMPANADA DE VERDURES I TONYINA

  • 40-60
  • Media
  • 2

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer EMPANADA DE VERDURES I TONYINA

  • PAS 1

    Treure la massa de pasta de full del congelador el dia abans. Pelar les verdures, rentar-les i picar-les a trossets molt petits. En una paella ambuna mica d'oli d'oliva abocar les verdures. Quan estiguin cuites i ben dauradetes treure-les del foc. Tot seguit agafar un plat per a pizza i posar-hi paper de forn. Posar-hi una part de la massa de pasta de full i doblegar els costats. Agafar les verdures i posar-les a sobre de la massa. Abocar-hi per sobre el Tomate Frito Gallina Blanca i a sobre del tomàquet la tonyina.

  • PAS 2

    Posar-hi a sobre l'altra part de la massa. Anar doblegant les vores i després aixafar-les amb una forquilla perquè l'empanada quedi ben tancada i no surti res. Fer un foradet a la part de sobre. Batre l'ou i amb un pinzell pintar l'empanada.

  • PAS 3

    Coure-la al forn a 180ºC uns 15 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online