Pizza quatre estacions

A qui no li agrada la pizza? Doncs ja sabràs que la satisfacció és completa si tu t’encarregues també de la massa.

Gaudeix com un nen amb aquesta recepta a la italiana que devoraran a casa.

A més, els més petits poden donar-te un cop de mà pastant i descobrint com n’és de divertit cuinar.Veure més...

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer Pizza quatre estacions

  • Prepara la massa posant en una superfície plana la farina

    PAS 1

    Prepara la massa posant en una superfície plana la farina, la sal, el llevat fresc i l’aigua. Pasta uns 10 minuts fins que quedi elàstica i deixa reposar en un bol durant 40 minuts.

  • Estén la massa amb un corró i col·loca-la en un motlle per a pizza enfarinat.

    PAS 2

    Estén la massa amb un corró i col·loca-la en un motlle per a pizza enfarinat. Preescalfa el forn a 200º C. Cobreix la massa amb el Tomate Frito Gallina Blanca i reparteix la mozzarella pel damunt. Disposa la resta dels ingredients de manera que cadascun d’ells cobreixi un quart de la superfície i enforna durant 15 minuts a 200º C.

  • Afegeix unes gotes d’oli picant sobre la pizza en el moment de servir.

    PAS 3

    Afegeix unes gotes d’oli picant sobre la pizza en el moment de servir.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pizza quatre estacions

El truc: pizza a la temperatura perfecta

Per coure la pizza, el millor és que el forn estigui molt calent, ja que així aconseguiràs que la pasta es cogui molt ràpidament i no s’humitegi. A més, és ideal col·locar-la al damunt d’una reixeta. Així es courà millor per la base i quedarà més cruixent!

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

Converteix casa teva en una pizzeria improvisada aprenent també a elaborar la Pizza Calzone, una altra especialitat boníssima amb forma de cresta gegant. Mamma mia!