Pizza quatre estacions

A qui no li agrada la pizza? Doncs ja sabràs que la satisfacció és completa si tu t’encarregues també de la massa.

Gaudeix com un nen amb aquesta recepta a la italiana que devoraran a casa.

A més, els més petits poden donar-te un cop de mà pastant i descobrint com n’és de divertit cuinar.Veure més...

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer Pizza quatre estacions

  • Prepara la massa posant en una superfície plana la farina

    PAS 1

    Prepara la massa posant en una superfície plana la farina, la sal, el llevat fresc i l’aigua. Pasta uns 10 minuts fins que quedi elàstica i deixa reposar en un bol durant 40 minuts.

  • Estén la massa amb un corró i col·loca-la en un motlle per a pizza enfarinat.

    PAS 2

    Estén la massa amb un corró i col·loca-la en un motlle per a pizza enfarinat. Preescalfa el forn a 200º C. Cobreix la massa amb el Tomate Frito Gallina Blanca i reparteix la mozzarella pel damunt. Disposa la resta dels ingredients de manera que cadascun d’ells cobreixi un quart de la superfície i enforna durant 15 minuts a 200º C.

  • Afegeix unes gotes d’oli picant sobre la pizza en el moment de servir.

    PAS 3

    Afegeix unes gotes d’oli picant sobre la pizza en el moment de servir.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pizza quatre estacions

El truc: pizza a la temperatura perfecta

Per coure la pizza, el millor és que el forn estigui molt calent, ja que així aconseguiràs que la pasta es cogui molt ràpidament i no s’humitegi. A més, és ideal col·locar-la al damunt d’una reixeta. Així es courà millor per la base i quedarà més cruixent!

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Converteix casa teva en una pizzeria improvisada aprenent també a elaborar la Pizza Calzone, una altra especialitat boníssima amb forma de cresta gegant. Mamma mia!