Rellom als quatre pebres

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer Rellom als quatre pebres

  • PAS 1

    Neteja el rellom de nervis i greix. Assaona-ho amb l’Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. Daura-ho al foc amb una mica d'oli d'oliva.

  • PAS 2

    Retira la carn i reserva a la calor, desglaça (raspar per retirar el que queda pegat en el fons) la paella amb el Jerez i desenganxa bé les restes de carn.

  • PAS 3

    Afegeix el Caldo de Carne Gallina Blanca i la farina de blat de moro diluïda en una mica d'aigua freda, cou-ho fins que espesseixi. Passa-ho pel xinès i afegeix la crema de llet i els pebres de colors, deixa coure 5 minuts. Serveix el rellom banyat amb la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online