ENTRECOT ALS TRES PEBRES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ENTRECOT ALS TRES PEBRES

  • PAS 1

    Adobar la carn amb els pebres i reservar. En una paella gran, fondre la mantega i daurar la carn pels dos costats. Retirar-la del foc, embolicar la carn en paper d'alumini i deixar-la reposar 15 minuts. Reservar la paella amb la mantega.

  • PAS 2

    Encendrr el forn a 200 °C i coure-hi la carn durant 35 minuts, ja sense paper. Condimentar-la amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Mentres, escalfar la mantega en que s'ha daurat la carn, afegir-hi el brandy, la mostassa i la nata. Remenar amb una cullera de fusta i deixar reposar uns minuts a foc mig.

  • PAS 3

    Servir la carn a talls, acompanyada de la salsa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online