BACALLÀ ALS DOTZE GRANS DE RAÏM

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BACALLÀ ALS DOTZE GRANS DE RAÏM

  • PAS 1

    Enfarinar el bacallà i fregir-lo amb oli bullint. Quan estigui fregit, emplatar-lo en plats separats. Passar les cloïsses per la paella amb oli bullint. Quan estiguin obertes posar-les al voltant del bacallà. Llavors, en un pot posar la tassa de Caldo de Pescado Gallina Blanca i espessir-lo amb farina al gust a foc lent sense deixar de remenar. Quan estigui a punt tirar la salsa per sobre de les cloïsses. Per a decorar el plat, fer una gotim amb els 12 grans de raïm a sobre del bacallà. Recordar que el bacallà ha de tenir la pell mirant cap amunt. A sobre, posar-hi la làmina de pastanaga com si fos el tronc del gotim de raïm i als dos costat posar-hi les puntes de fulla d'escarola.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online