Patates gratinades

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Patates gratinades

  • PAS 1

    Pela les patates, renta-les i talla-les a rodanxes molt fines. Unta les vores i la base d’una safata apta per al forn i que tingui els costats alts.

  • PAS 2

    Barreja els ous amb la nata i la llet. Salpebra les patates i condimenta-les amb un pessic de nou moscada. Esmicola la pastilla d’Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca i reparteix-la pel damunt de les patates.

  • PAS 3

    Mulla les patates amb la mescla d’ous i llet. Afegeix la meitat del formatge i barreja el conjunt. Aboca el preparat a la safata untada amb mantega i reparteix-lo de forma homogènia. A continuació, escampa-hi pel damunt la resta del formatge ratllat. Talla en daus petits la mantega que t’hagi sobrat i reparteix-la sobre el formatge. Això ajudarà a què el formatge es fongui millor. Cou les patates al forn a 190ºC durant 45 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online