ALBERGÍNIES GRATINADES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    543,66kcal

  • Hidrats

    16,63g

  • Proteïnes

    19,81g

  • Greixos

    63,56g

Com fer ALBERGÍNIES GRATINADES

  • PAS 1

    Tallar les albergínies per la meitat al llarg, marcar-les amb la punta del ganivet i fregir-les.

  • PAS 2

    Buidar-les reservant la polpa i col.locar la pell en una safata. Picar la ceba ben fina i fregir-la amb oli a foc lent. Afegir-hi l'all i la salsa de tomàquet. Deixar coure durant 10 mints i afegir-hi la tonyina i la polpa de les albergínies. Remenar-ho bé.

  • PAS 3

    Condimentar i omplir les bases d'albergínia. Decorar amb un fons de beixamel Avecrem. Escampar-hi el formatge per sobre i gratinar-les.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online