Filets al whisky

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Filets al whisky

  • PAS 1

    Tallar els filets en rodanxes gruixudes i condimentar-les amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo triturat. Pelar els grans d'all i tallar-los en làmines.

  • PAS 2

    Escalfar dues cullerades d'oli en una paella i daurar les làmines d'all sense deixar que agafin color. Retirar-les del foc i, al mateix oli aromatitzat, daurar els trossos de filet durant 2 minuts per cada costat.

  • PAS 3

    Condimentar amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo triturada i abocar el whisky. Flamejar i deixar que redueixi uns instants a foc intens. Llavors, abaixar la intensitat del foc i afegir unes cullerades d'aigua calenta. Deixar coure a foc molt lent durant 10 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online