FILET DE PORC AL WHISKY

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FILET DE PORC AL WHISKY

  • PAS 1

    Tallar els filets a rodanxes gruixudes i condimentar-les amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat. Pelar els grans d'all i tallar-los a làmines.

  • PAS 2

    Escalfar dues cullerades d'oli en una paella i daurar les làmines d'all sense deixar que agafin color. Retirar-les del foc i al mateix oli aromatitzat daurar els trossos de filet durant 2 minuts per cada costat.

  • PAS 3

    Condimentar amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i abocar-hi el whisky. Flambejar i deixar que redueixi uns instants a foc intens. Llavors abaixar la intensitat del foc i afegir-hi unes cullerades d'aigua calenta. Deixar coure a foc molt lent durant 10 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online