AMANIDA DE POLLASTRE I COGOMBRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE POLLASTRE I COGOMBRE

  • PAS 1

    Posar en un pot la llet i l'aigua a coure. Quan arrenqui el bull, abocar-hi els pots de pollastre i condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre. Tapar i deixar coure a foc suau amb una branqueta de julivert sencera fins que el pollastre estigui fet (10 o 15 minuts aproximadament). Deixar refredar en el líquid de la cocció.

  • PAS 2

    Rentar l'amanida retirant el tronc, escórrer a la centrifugadora i reservar a la nevera. Rentar i pelar els cogombres, tallar-los a rodanxes d'un centímetre i aquesta, alhora, a bastonets. Reservar-los en un bol. Pelar els tomàquets i tallar-los a daus mitjans. Barrejar-los amb el cogombre i força julivert picat. Reservar a la nevera.

  • PAS 3

    Retirar el pollastre del líquid, assecar i netejar, retirant les pells i els ossets. Picar en juliana i afegir-lo a la barreja de cogombres. Batre en un recipient l'oli amb la mostassa i la llimona. Afegir-hi el iogurt i salpebrar-ho al gust. Batre un altre cop 2 o 3 segons per a barrejar bé tots els ingredients (quedarà una mica espessa). Cobrir una safata amb fulles d'enciam senceres o picades i abocar-hi al mig l'amanida de pollastre. Cobrir amb la salsa i decorar amb porro picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online