Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer AMANIDA DE POLLASTRE I COGOMBRE
-
PAS 1
Posar en un pot la llet i l'aigua a coure. Quan arrenqui el bull, abocar-hi els pots de pollastre i condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre. Tapar i deixar coure a foc suau amb una branqueta de julivert sencera fins que el pollastre estigui fet (10 o 15 minuts aproximadament). Deixar refredar en el líquid de la cocció.
-
PAS 2
Rentar l'amanida retirant el tronc, escórrer a la centrifugadora i reservar a la nevera. Rentar i pelar els cogombres, tallar-los a rodanxes d'un centímetre i aquesta, alhora, a bastonets. Reservar-los en un bol. Pelar els tomàquets i tallar-los a daus mitjans. Barrejar-los amb el cogombre i força julivert picat. Reservar a la nevera.
-
PAS 3
Retirar el pollastre del líquid, assecar i netejar, retirant les pells i els ossets. Picar en juliana i afegir-lo a la barreja de cogombres. Batre en un recipient l'oli amb la mostassa i la llimona. Afegir-hi el iogurt i salpebrar-ho al gust. Batre un altre cop 2 o 3 segons per a barrejar bé tots els ingredients (quedarà una mica espessa). Cobrir una safata amb fulles d'enciam senceres o picades i abocar-hi al mig l'amanida de pollastre. Cobrir amb la salsa i decorar amb porro picat.