Ingredients
Com fer AMANIDA DE FUSSILI AMB PERNIL DOLÇ
-
PAS 1
En una olla amb un litre d'aigua amb sal i dues fulles de llorer coure la pasta Tradición El Pavo. Quan arrenqui el bull abocar-hi la pasta donat-li una volta amb la cullera i coure deixant-la al dente. Colar i passar per aigua freda per a tallar la cocció. Deixar escórrer. Picar el pernil a daus mitjans.
-
PAS 2
Rentar 100 gr d'espinacs, eliminant-ne les tiges. Escórre'ls en una centrifugadora i reservar-los a la nevera. Picar la meitat en juliana i barrejar-la amb la pasta i el pernil en un bol, remenant amb les mans. Afegir-hi l'oli d'oliva, la sal i el pebre negre i posar-la al centre d'una safata plana.
-
PAS 3
Picar julivert finet i barrejar-lo amb el iogurt, batent amb una forquilla a mesura que s'hi afegeix el suc d'una llimona. Repartir el blat de moro i la salsa de iogurt per sobre. Decorar amb les fulles d'espinacs al voltant i servir de seguida.