BACALLÀ ARREBOSSAT AMB DUES SALSES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ ARREBOSSAT AMB DUES SALSES

  • PAS 1

    Enfarinar i fregir el bacallà en una paella amb oli i reservar-lo.

  • PAS 2

    Coure l'arròs i els porros en el Caldo de Verdures. Condimentar amb Avecrem Caldo de Peix i dividir en dues parts.

  • PAS 3

    A una, afegir-hi els espinacs i deixar-lo coure 10 minuts més; a l'altra afegir-hi els pebrots vermells escalivats. Triturar per separat i colar. Muntar el plat de servir posant-hi a un costat la salsa d'espinacs i a l'altra la de pebrots. A sobre, posar-hi el bacallà i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online