ESPIRALS AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT AMB AMETLLES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPIRALS AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT AMB AMETLLES

  • PAS 1

    Rentar i escórrer l'escarola i els brots tendres. Pelar la pastanaga i ratllar-la. Tallar el pebrot a daus regulars. Posar totes les verdures en un bol per amanides. Bullir la pasta amb força aigua bullint amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal el temps indicat a l'envàs. Quan estigui al dente, escórrer-la, regar-la amb oli i deixar-la refredar. Afegir-la a la verdura.

  • PAS 2

    Barrejar el pa ratllat amb les ametlles en pols. Tallar el formatge a rodanxes. Passar primer per l'ou batut i després per la barreja anterior. Fregir en oli ben calent, daurar pels dos costats ràpidament. Escórrer en paper absorbent i reservar. La vinagreta: barrejar l'oli d'oliva amb la mel, els cacauets triturats i l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado, emulsionar-ho i abocar-ho per sobre l'amanida. Finalment, posar-hi a sobre el formatge arrebossat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online