POLLASTRE ARREBOSSAT AMB ESPECIÈS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE ARREBOSSAT AMB ESPECIÈS

  • PAS 1

    Eliminar les possibles restes de greix dels pits de pollastre i tallar-los a tires d'un centímetre d'ampla aproximadment. En un plat fons, barrejar el pa ratllat amb les espècies (pebre vermell, comí i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolada). Trencar els ous i batre'ls.

  • PAS 2

    Eliminar les possibles restes de greix dels pits de pollastre i tallar-los a tires d'un centímetre d'ampla aproximadment.

  • PAS 3

    Passar les tires de pollastre per l'ou, escórrer-les i passar-les pel pa ratllat. Arrebossar-les bé pressionant amb les mans perquè l'arrebossat quedi ben adherit. Escalfar l'oli, sense que deixar que fumegi, en una paella mitjana i fregir les tires de pollastre per tandes fins que estiguin ben daurades.

  • PAS 4

    En un plat fons, barrejar el pa ratllat amb les espècies (pebre vermell, comí i la pastilla Avecrem 100% Natural Pollo esmicolada). Trencar els ous i batre'ls.

  • PAS 5

    Retirar-les amb l'ajut d'una escumadora i deixar-les escórrer a sobre de paper absorvent. Servir el pollastre amb la salsa que es desitgi i amb una refrescant amanida a base d'enciam, ceba tendra i tomàquet.

  • PAS 6

    Passar les tires de pollastre per l'ou, escórrer-les i passar-les pel pa ratllat. Arrebossar-les bé pressionant amb les mans perquè l'arrebossat quedi ben adherit.

  • PAS 7

    Escalfar l'oli, sense que deixar que fumegi, en una paella mitjana i fregir les tires de pollastre per tandes fins que estiguin ben daurades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online