TURBOT ARREBOSSAT

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TURBOT ARREBOSSAT

  • PAS 1

    En una cassola amb oli ofegar el sofregit de ceba i el tomàquet natural. Afegir-hi una cullerada de sucre i deixar coure uns 15 minuts.

  • PAS 2

    Tallar les patates a bastonets i fregir-les en una paella amb oli. Retirar-les i deixar-les en un paper de cuina absorvent. Condimentar-les amb Avecrem Ajo y Perejil.

  • PAS 3

    Condimentar els filets de turbot amb un pessic d'Avecrem Caldo de Peix, passar-los per farina i ou batut i fregir-los en oli calent. Servir el peix acompanyat del sofregit i les patates.

  • PAS 4

    Condimentar els filets de turbot amb un pessic d'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco, passar-los per farina i ou batut i fregir-los en oli calent. Servir el peix acompanyat del sofregit i les patates.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online