AMANIDA D'ARRÒS AMB DUES SALSES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA D'ARRÒS AMB DUES SALSES

  • PAS 1

    Coure l'arròs al dente i refredar-lo a sota l'aixeta. Netejar i tallar l'enciam a trossos i fer boletes amb el meló. Barrejar-ho tot amb el blat de moro i les gambes.

  • PAS 2

    Per a la Salsa al Roquefort Gallina Blanca, seguir les instruccions del sobre. Per a la Salsa a la mostassa, barrejar a la batedora tots els ingredients de la recepta.

  • PAS 3

    Servir l'amanida amb les dues salses en salseres separades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online