AMANIDA DE LLENTIES

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE LLENTIES

  • 1

    PAS 1

    Rentar el tomàquet, assecar-lo i tallar-lo a dauets. Pelar la pastanaga i ratllar-la. Tallar el formatge de Burgos a daus de la mateixa mida que el tomàquet. Escórrer les llenties en un colador i rentar-les amb vàries aigues sota l'aixeta.

  • 2

    PAS 2

    Coure l'ou durant 10 minuts en una cassoleta amb aigua bullint. Refredar-lo sota l'aixeta, pelar-lo i separar la clara del rovell. Picar les dues parts per separat.

  • 3

    PAS 3

    Preparar la vinagreta batent la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada junt amb l'oli i el vinagre fins obtenir una salsa emulsionada.

  • PAS 4

    Posar les llenties en un bol per amanides i afegir-hi els dauets de tomàquet, la pastanaga ratllada, els daus de formatge de Burgos i el rovell d'ou dur picat. Amanir amb la vinagreta i decorar amb la clara cuita picada. Servir l'amanida ben freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online