LLENTIES DE BOIRA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer LLENTIES DE BOIRA

  • PAS 1

    Cada vegada que hi ha boira penso en aquest plat. Em fa recordar els dies d'hivern, amb boira i fred. Per no haver de posar les llenties en remull, fer servir les de pot, que ja estan gairebé a punt. El bacon ja ve tallat a dauets. Posar-lo a fregir amb una mica de xoriço de fregir. Un cop sofregit, escórrer i reservar. Al mateix oli sofregir mitja ceba, un pebrot verd i un parell d'alls. Escórrer les verduretes i reservar l'oli. Batre les verdures fregides amb un vas de Caldo de Verduras Gallina Blanca a la batedora fins a fer-ne puré i reservar-lo. En en mateix oli fregir dues tasses d'arròs de 5 a 7 minuts. Afegir el puré de verdures a l'arròs i anar remenant i afegint-hi una mica de caldo perquè no s'enganxi. Coure-ho uns 15 minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi el bacon, el xoriço i les llenties i deixar-ho coure 10 minuts més.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online