TRUITA DE PATATA, CEBA I CARBASSÓ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer TRUITA DE PATATA, CEBA I CARBASSÓ

  • PAS 1

    Perlar, rentar i tallar a daus petits les patates, els carbassons i les cebes. En una paella amb oli abundant posar a coure a foc mig les patates i les cebes. Quan comencin a estar una mica cuites afegir-hi el carbassó fins que tot estigui cuit. En un bol batre els ous, afegir-hi el El Caldo de Verduras Gallina Blanca i acabar de batre. Afegir-hi les patates, la ceba i el carbassó escorreguts. Afegir-hi la sal, remenar bé i deixar 10 minuts perquè es barregi tot bé. Posar 3 cullerades d'oli en una paella i abocar-ho tot. Deixar-ho coure a foc mig-baix durant 4 minuts, donar-li la volta i deixar coure durant 3 minuts més. El temps de cocció és aproximat; depèn de com agradi la truita.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online