TRUITA DE PATATA I CEBA

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TRUITA DE PATATA I CEBA

  • PAS 1

    Rentar i pelar les patates. Assecar-les i tallar-les a rodanxes molt finetes. Fregir-les a la paella amb oli, afegir-hi el pot de sofregit de ceba i Sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Abaixar el foc i continuar la cocció durant uns 20 minuts.

  • PAS 2

    Escórrer les patates de l'oli i reservar-les. Batre els ous condimentats al gust en un bol fons i afegir-hi les patates. Posar-ho un altre cop a la paella amb una cullerada d'oli i tapar perquè vagi quallant l'ou.

  • PAS 3

    Tombar la truita quan es separi de les parets i deixar-la 2 o 3 minuts més.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online