PAELLA MIXTA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PAELLA MIXTA

  • PAS 1

    Netejar, rentar i assecar el pollastre i el conill. Posar-hi sal, pebre i fregir-los en una paella amb força oli.

  • PAS 2

    Rentar els pebrots, assecar-los i tallar-los a tires, sense llavors. Fregir-los en força oli, retirar-los, treure'ls la pell i salar-los.

  • PAS 3

    Deixar el cor de la caraxofa, fregar-la bé amb llimona i tallar-la a trossos petits. Fregir-la en oli i quan estigui daurada retirar-la i salar-la.

  • PAS 4

    Rentar, raspallar i netejar els musclos en aigua freda. Posar la llimona, el llorer i la copa de vi blanc en una cassola. Posar-hi els musclos, tapar i bullir fins que s'obrin. Retirar-los. Colar el caldo i reservar-lo.

  • PAS 5

    En una paella fregir la sípia (tenir a punt una tapa, perquè esquitxa), retirar-la i tallar-la a trossets.

  • PAS 6

    En una paella, posar la ceba picada ben fina. Quan comenci a coure's afegir-hi els alls picats i quan comenci a daurar-se els tomàquets, sense pell ni llavors, picats molt fins. Tot seguit afegir-hi el safrà, l'arròs i ofegar. Seguir amb la carn, la sípia i els pèsols. Passats 10 minuts afegir-hi els gambons, els llagostins, els musclos i els pebrots. Deixar-ho a foc moderat durant 5 minuts més (20 minuts en total) i finalment deixar-ho reposar tapat durant 5 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online