PAELLA MIXTA

  • 20-40
  • Media

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo para Paella Fácil de Marisco 100% Natural

    100% natural, con sofrito casero

Com fer PAELLA MIXTA

  • Posar a la paellera un fons d'oli i daurar les carns. Afegir-hi el peix.

    PAS 1

    Posar a la paellera un fons d'oli i daurar les carns. Afegir-hi el peix.

  • Afegir el pebrot a tires, l'all i afegir-hi l'arròs. Si es vol, posar-hi una mica de colorant.

    PAS 2

    Afegir el pebrot a tires, l'all i afegir-hi l'arròs. Si es vol, posar-hi una mica de colorant.

  • PAS 3

    Cobrir amb el Caldo para Paella Fácil 100% Natural Gallina Blanca i deixar coure fins que estigui al punt (uns 18 minuts). Apartar. Cobrir amb paper d'alumini i deixar reposar durant 5 minuts. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online