AMANIDA DE PASTA

Si hi ha una classe de plat que regna a les carmanyoles que ens alimenten a les oficines, aquest és l’amanida de pasta. Aquesta mena d’amanides són socorregudes, ràpides de preparar i molt nutritives, però... com treure’n el màxim profit?

Una sàvia combinació d’ingredients és la clau,Veure més...

 • 10-20
 • Fácil

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PASTA

 • PAS 1

  Barrejar tots els ingredients i decorar amb les gambes abans de servir.

 • Posa a bullir la pasta durant 10 minuts

  PAS 2

  Posa a bullir la pasta durant 10 minuts en aigua amb oli i sal. Un cop bullida, refresca-la amb aigua freda. Col•loca una base d’enciam i tomàquet i la pinya tallada a dauets en un plat. Afegeix la pasta.

 • Posa la tonyina sobre la pasta

  PAS 3

  Posa la tonyina sobre la pasta i, al damunt de la tonyina, la salsa rosa condimentada amb un pessic d’Avecrem 100% Natural 8 Verduras.

 • PAS 4

  Barreja tots els ingredients i decora amb les gambes abans de servir.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Amanida de pasta

El truc: La pasta al dente


Per saber si la pasta està al dente, pressiona-la amb els dits: si es trenca, estarà a punt, i si s’aixafa, estarà passada.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

i no sempre han de ser els mateixos. En aquest cas, et proposem que t’atreveixis a combinar palets de cranc amb pinya, una sucosa combinació que farà gaudir tota la família, també els més petits.

Atreveix-te a fer les teves pròpies combinacions d’ingredients, encara que et semblin atrevides. Vols suggeriments? Aquí van: maduixes+formatge, anxoves i tomàquet sec, alvocat i cigrons... barreja ingredients amb sabors que contrastin amb la teva pasta i tindràs unes amanides sorprenents.