Canelons d'aubergínies

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Canelons d'aubergínies

  • PAS 1

    Netejar i partir les aubergínies de llarg. Posar en una safata de forn i amanir amb un rajolí d'oli. Posar al forn a 200º, uns 20 minuts. Posar en remull els Canelons Fácil El Pavo i, quan estiguin hidratats, eixugar-los amb un drap sec.

  • PAS 2

    Ofegar el peix i les gambes amb una cullerada d'oli. Condimentar amb Avecrem Finas Hierbas. Fer una Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre.

  • PAS 3

    Picar el peix, les gambes, els pebrots i la pela de les aubergínies cuites i barrejar amb dos cullerades de salsa. Farcir els canelons i posar-los a la safata del forn.

  • PAS 4

    Cobrir amb salsa i repartir per damunt el formatge ratllat. Repartir per damunt unes nous de mantega i gratinar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online