CANELONS DE MARISC

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE MARISC

  • PAS 1

    Remullar els Canelones Fácil El Pavo, seguint les instruccions de l'envàs. Per a fer el farciment: bullir el peix i els llagostins amb la Base para Cocinar Fondo de Pescado de Gallina Blanca, un rajolí d'oli i el vi blanc, durant 6 minuts. Condimentar. Escórrer i picar. Colar el fumet i reservar-lo per la beixamel. Preparar el sobre de Mi Salsa Bechamel tal com s'indica a l'envàs, amb llet barrejada amb el fumet reservat. Barrejar el peix i els llagostins amb els ous durs i la tófona picada. Afegir-hi 2 cullerades de beixamel i farcir els canelons amb aquesta barreja. Posar els canelons en una safata de forn, cobrir-los amb la beixamel i gratinar-los.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online