CANELONS DE MARISC

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CANELONS DE MARISC

  • PAS 1

    PREPARACIÓ DE LA SALSA DE MARISC: Posar tres cullerades d'oli en una cassola. Afegir-hi, tallats a trossos, les cebes, la pastanaga, el porro i els alls. Quan estigui tot fet abocar-hi els caps i les pells dels llagostins, el conyac i flambejar-ho. Afegir-hi el tomàquet i la farigola. Salar. Quan estigui fet afegir-hi el vi i el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar reduir a foc mig durant 30 minuts, triturar i colar. Aquesta salsa es pot congelar molt bé.

  • PAS 2

    PREPARACIÓ DE LA SALSA BEIXAMEL: Fondre la mantega en una paella amb cura de que no es cremi, perquè tornaria amargant tot el plat. A foc suau, afegir-hi la farina poc a poc, remenant sense parar perquè s'uneixi bé. Donar-hi unes voltes perquè la farina es dauri una mica. Anar-hi afegint la llet a poc a poc i tornar a remenar perquè es vagi lligant. Deixar coure la massa a foc mig una estona perquè la farina no quedi crua. Si es vol més lleuger, deixar-la coure menys. Rectificar de sal i abocar-hi una mica de nou moscada i pebre blanc.

  • PAS 3

    PREPARACIÓ DE LA PASTA: Les plaques de canelons El Pavo es preparen seguint les instruccions del fabricant. En una paella amb tres cullerades d'oli abocar-hi la ceba i els alls picats i quan estiguin cuits afegir-hi el rap i els llagostins tallats a trossets petits, remenant. Quan estiguin fets salar i afegir-hi 4 cullerades de salsa de marisc. Farcir la pasta amb aquesta massa i enrotllar-la. En una safata de forn posar una base de salsa de marisc, després els canelons, la salsa beixament i escampar-hi formatge ratllat per sobre. Posar-hi a sobre dues boletes de mantega i posar al forn preescalfat 10 minuts i després al grill uns altres 12 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online