Pasta fresca amb verdures i marisc

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Pasta fresca amb verdures i marisc

  • PAS 1

    Pelar els llagostins i reservar les cues.

  • PAS 2

    Sofregir en una olla amb una mica d'oli els caps i closques dels llagostins. Mullar amb el vi i, mentre s'evapora l'alcohol, aixafar els caps. Cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 15 minuts. Colar i reservar.

  • PAS 3

    A part, sofregir en una cassola la ceba i el pebrot picats a foc lent fins que quedin ben confitats. Afegir el caldo i quan comenci a bullir afegir la pasta fresca i coure 4 minuts. Retirar la pasta i reservar-la.

  • PAS 4

    Deixar reduir el caldo a textura de salsa lleugera. Deixar coure 2 minuts, afegir de nou la pasta i rectificar de sal i pebre.

  • PAS 5

    Servir amb parmesà ratllat per damunt.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online