Pasta fresca d'espinacs amb pernil ibèric, parmesà i gamba roja

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Pasta fresca d'espinacs amb pernil ibèric, parmesà i gamba roja

  • PAS 1

    Treure el tronc dels espinacs i escaldar-les en aigua bullint. Refredar-les amb aigua i gel, triturar-les i colar-les i reservar el puré.

  • PAS 2

    Formar un volcà amb la farina i introduir els ous al centre, una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva. Fer la massa incorporant de mica en mica la farina als ous fins que s'obtingui una massa llisa i homogènia. Afegir el puré d'espinacs. Deixar reposar a la nevera 1 hora. Estirar la massa diverses vegades amb l'ajuda de la màquina per estirar la pasta i tallar-la en tagliatelle d'1 cm i mig d'amplada.

  • PAS 3

    Espolvorejar la pasta amb farina i reservar-la a la nevera. En una paella a foc lent reduir la nata líquida fins que espesseixi i afegir 100 gr de parmesà ratllat. Barrejar-lo, apagar el foc i reservar. En una font de forn i, sobre paper antiadherent, espolvorejar el parmesà, posar al forn 7 minuts a 180º C fins que comenci a daurar-se, treure'l del forn i deixar-lo reposar sobre paper absorvent.

  • PAS 4

    Bullir la pasta en un litre d'aigua, amb un rajolí d'oli i un pessic de sal durant 2 minuts. Afegir unes tires de pernil i el cruixent de parmesà. Servir-lo, acompanyat d'un parell de gambes roges marcades a l'instant amb un rajolí d'oli i una mica de sal gruixuda.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online