CÒCTEL DE MARISC

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CÒCTEL DE MARISC

  • PAS 1

    Coure la cueta de rap en aigua amb l' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Abocar la cueta a l'olla quan l'aigua bulli i deixara-la només 3-4 minuts. Retirar-la i reservar-la. En aquesta mateixa aigua coure les gambes i escórrer-les.

  • PAS 2

    Tallar en juliana fina l'enciam rentat i escorregut. Posar un llit d'enciam en un bol o plat ampla i al voltant unes rodanxes de tomàquet vermell i ben dur. Amanir-ho amb sal, vinagre i oli d'oliva.

  • PAS 3

    En un bol anar posant les gambes pelades amb el suquet que van deixant anar els caps, la cueta de rap esmicolada, els palets tallats a trossets petits i la pinya tallada a trossets, també. Afegir-hi la salsa de còctel i barrejar-ho tot amb compte perquè no es trenqui res.

  • PAS 4

    Emplatar la barrejan a sobre del llit d'enciam i posar-hi una cullerada més de salsa per sobre i un parell de gambes per a decorar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online