Amanida d'arròs amb gambes i pesto

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Pollo -30% de Sal

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Amanida d'arròs amb gambes i pesto

  • 1

    PAS 1

    Bullir uns 15 minuts l'arròs en aigua (2 cops el seu volum) amb una pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo -30% de sal. En una altra cassola bullir els pèsols fins que estiguin tendres.

  • 2

    PAS 2

    Fregir les gambes en una mica d'oli, pelar-les amb compte i reservar-les senceres. Tallar les olives en làmines.

  • 3

    PAS 3

    Tallar els tomàquets cherry per la meitat. Barrejar-los amb l'arròs bullit, les olives, els pèsols i les gambes. Servir fred, amanit amb la salsa de pesto i decorat amb unes fulles d'alfàbrega.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online