CANELONS DE PEIX

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CANELONS DE PEIX

  • PAS 1

    Posar el peix en una olla, cobrir-lo d'aigua i afegir-hi l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, fer-lo bullir i deixar-lo coure 5 minuts. Colar, deixar refredar i esmicolar. Posar el peix en un bol i barrejar-lo amb unes cullerades de Tomate y Cebolla Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Preparar les plaques de Canelones El Pavo i farcir-les amb la pasta de peix. Untar una safata de forn amb mantegai posar-hi els canelons a sobre. Preparar el sobre de Mi Salsa Bechamel Gallina Blanca, o si no fer-la casolana. Abocar-la per sobre dels canelons, escampar-hi els formatge ratllat i escalfar i gratinar al forn.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online