AMANIDA D'ESPIRALS AMB TONYINA I GAMBES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ESPIRALS AMB TONYINA I GAMBES

  • PAS 1

    En un bol per amanides abocar la tonyina esmicolada, les tàperes, les cues de gambre, els cogombrets tallats a daus, les cebetes tallades en juliana i la pasta cuita amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i refredada. Barrejar-ho tot junt i reservar-ho a la nevera. Abans de servir barrejar-ho tot bé amb la salsa rosa. Afegir sal si fós necessari.

  • PAS 2

    Preparació de la salsa rosa: Barrejar en un bol 150 gr de salsa maionesa amb 3-4 cullerades de ketchup, 1 culleradeta de mostassa de Dijon i un rajolí de whisky o si es prefereix vodka, xerès o conyac. Remenar bé fins aconseguir una salsa homogènia.

  • PAS 3

    Servir l'amanida freda.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online