Tartar de tonyina amb caviar de truita

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Tartar de tonyina amb caviar de truita

  • PAS 1

    Tallar la tonyina, sense pell, a llesques de 3 o 4 mm i embolicar amb film per a congelar separats. Congelar la tonyina 48 hores, ens facilitarà tallar-la i evitarem qualsevol problema amb l'anisakis.

  • PAS 2

    Preparar la salsa en un bol barrejant els cogombrets i les tàperes picats, el kétchup, la mostassa, el tabasco, el suc de llimona, l'oli i el jerez.

  • PAS 3

    Retirar el film de la tonyina i tallar a cubs petits, afegint-ho al bol. Barrejar-ho tot i rectificar de sal i pebre. Servir al plat amb un motllo o fent una quenelle. Coronar amb una mica de caviar de truita. Es pot decorar amb una mica de mesclum d'enciam.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online