Tartar de tonyina amb caviar de truita

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Tartar de tonyina amb caviar de truita

  • PAS 1

    Tallar la tonyina, sense pell, a llesques de 3 o 4 mm i embolicar amb film per a congelar separats. Congelar la tonyina 48 hores, ens facilitarà tallar-la i evitarem qualsevol problema amb l'anisakis.

  • PAS 2

    Preparar la salsa en un bol barrejant els cogombrets i les tàperes picats, el kétchup, la mostassa, el tabasco, el suc de llimona, l'oli i el jerez.

  • PAS 3

    Retirar el film de la tonyina i tallar a cubs petits, afegint-ho al bol. Barrejar-ho tot i rectificar de sal i pebre. Servir al plat amb un motllo o fent una quenelle. Coronar amb una mica de caviar de truita. Es pot decorar amb una mica de mesclum d'enciam.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online