TONYINA AMB TOMÀQUET AROMATITZAT I PESTO

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TONYINA AMB TOMÀQUET AROMATITZAT I PESTO

  • PAS 1

    Escaldar en aigua bullint durant 30 segons els tomàquets fent-los un tall a la base. Dissoldre la pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca en l'oli d'oliva una mica calent. En un recipient on càpiguen els tomàquets, posar-hi l'oli resultant, els grans de pebre trencats, els bitxos i la sal. Posar-hi els tomàquets i deixar-los macerar durant 6 hores.

  • PAS 2

    Per al pesto, triturar l'alfàbrega, l'all, els pinyons (torrats o crus segons el gust de cadascú), el parmesà, la sal i l'oli fins que quedi una salsa amb la textura que agradi. Si ha quedat massa espessa, afegir-hi una mica d'oli.

  • PAS 3

    Salpebrar els filets de tonyina i passar-los pels dos costats per la paella amb un raig d'oli. Cal tenir present que la tonyina és més gustosa si queda una mica crua. Servir amb els tomàquets especiats i la salsa de pesto per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online