RISOTTO AMB BOLETS I GAMBES AL CURRY

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer RISOTTO AMB BOLETS I GAMBES AL CURRY

  • PAS 1

    En una cassola gran amb oli, saltar el sofrito de cebolla, afegir-hi els bolets i els pèsol, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i deixar reduir una mica. Afegir-hi l'arròs i sofregir-ho tot bé. Regar amb el vi i deixar evaporar.

  • PAS 2

    Afegir el curry dissolt en una mica de Caldo de Pescado Gallina Blanca i barrejar-lo amb l'arròs. Afegir-hi la resta de caldo a poc a poc a mesura que el vagi absorvint. Afegir-hi les gambes pelades i abans que s'acabi el caldo, afegir-hi el formatge i barrejar-ho tot bé.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online