AMANIDA BICOLOR AMB SALSA DE MOSTASSA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA BICOLOR AMB SALSA DE MOSTASSA

  • PAS 1

    Netejar i rentar les endívies i la col llombarda. Reservar 4 fulls d'aquesta darrera per a servir l'amanida i tallar la resta a tires fines. Posar-les en un bol per amanides i regar-les amb el suc de llimona. Remenar i deixar a la nevera uns 30 minuts com a mínim.

  • PAS 2

    En un bol, barrejar l'oli, el vinagre i la mostassa. Batre amb la forquilla fins obtenir una salsa emulsionada. Condimentar-la amb l'Avecrem Fines Herbes i regar les verdures amb aquesta vinagreta.

  • PAS 3

    Torrar una mica els pinyons en una paella sense greix. Repartir l'amanida dins les fulles de col llombarda reservades i posar-hi els pinyons per sobre. Rentar el julivert i picar les fulles molt fines. Abocar-lo per sobre de l'amanida i servir-la.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online