LLUÇ I RAP A LA PLANXA AMB SOFREGIT D'ALLS I CUES DE GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 2

Ingredients

Com fer LLUÇ I RAP A LA PLANXA AMB SOFREGIT D'ALLS I CUES DE GAMBES

  • PAS 1

    Pelar la patata i tallar-la a bastonets o dauets. Pelar la pastanaga i tallar-la a rodanxes. Netejar el porro i el bròquil i tallar-los a trossos d'uns 5 cm. Fer el mateix amb el carbassó i tallar-lo a trossos d'uns 3 cm. Bullir cada ingredient amb aigua i sal fins que estigui al dente. Escórrer i refredar en aigua freda amb gel. Escórrer bé.

  • PAS 2

    Salar el lluç i el rap. Posar-los a la planxa a foc suau amb unes gotes d'oli i, un cop fets al seu punt, reservar-los en calent.

  • PAS 3

    Abocar un bon raig d'oli en una paella i daurar els alls tallats a rodanxes fines amb la caiena tallada també a rodanxes. Afegir-hi les cues de gambes prèviament pelades i salades.

  • PAS 4

    Repartir el contingut de la paella per sobre del peix que haurem posat en una safata, posar-hi una mica de julivert picat i les verdures com a guarnició, prèviament reescalfades en aigua bullint.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online