Rap i cloïsses amb suc d'espàrregs verds

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Rap i cloïsses amb suc d'espàrregs verds

  • PAS 1

    Sofregir els alls i la ceba en una cassola amb oli, afegir els espàrregs tallats a rodanxes fins que agafin color. Afegir el caldo i bullir fins que redueixi a la meitat, salpebrar i triturar.

  • PAS 2

    En una paella obrir les cloïsses al foc, tapades. Retirar-les a mesura que es vagin obrint.

  • PAS 3

    Posar una altra cassola al foc amb la salsa i el suc de les cloïsses. Quan comenci a bullir afegir el rap prèviament salat i deixar 5 minuts a foc molt baix. Apagar el foc, afegir les cloïsses i deixar madurar uns minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online