Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer GALL DE SANT PERE AMB SUC DE ROSTIT I CEBES ROSTIDES
-
PAS 1
Per al suc de rostit: escalfar una cassola amb una mica d'oli i daurar el pollastre, salpebrar-lo i afegir-hi la ceba. Tapar i coure a foc lent, girant el pollastre de tant en tant per evitar que es cremi. Un cop daurada la ceba, afegir-hi l'all i el tomàquet, tapar i deixar que es torni a daurar tot. Mullar amb brandy i vi ranci, deixar evaporar l'alcohol i abocar-hi una mica de Caldo de Pollo Gallina Blanca.
-
PAS 2
Afegir-hi la canyella i el llorer 10 minuts. Retirar la canyella i el llorer, reservar les cebes per al final i reservar el pollastre per un altre plat. Triturar el suc de la cocció fins aconseguir un puré fi. Colar, reduir fins aconeguir la textura desitjada si cal. Rostir el gall de Sant Pere primer pel costat de la pell i servir-lo a sobre del suc del rostit i la ceba prèviament rostida en una paella.