LLUERNA AMB ESPINACS, TROMPETES, ORELLONS I SUC DE ROSTIT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLUERNA AMB ESPINACS, TROMPETES, ORELLONS I SUC DE ROSTIT

  • PAS 1

    Netejar el peix i fer-ne filets d'uns 180 grams. Netejar els espinacs i els bolets de terra i troncs. Per a la salsa de rostit, rostir les ales de pollastre en una cassola amb un rajolí d'oli, afegir-hi les verdures tallades a trossos regulars i deixar rostir uns minuts més. Cobrir amb aigua, afegir-hi l'Avecrem Caldo de Pollo i deixar-ho coure lentament unes 3 hores. Colar i reduir el caldo a textura de salsa. No desgreixar-la.

  • PAS 2

    Torrar els pinyons al forn amb unes gotes d'oli. Bullir els orellons amb 2 lt d'aigua. Quan hagin absorbit l'aigua passar-los per la batedora fins que quedi un puré fi. Saltar els bolets i els espinacs per separat en una paella amb una mica d'oli. Reservar.

  • PAS 3

    Coure el peix en una paella per la part de la pell i acabar la cocció al forn. Fer un cercle de puré d'orellons al plat i posar-hi els bolets i els espinacs saltats al mig. Salsejar amb el suc de rostit, posar-hi el peix a sobre i acabar amb uns pinyons torrats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online