AMANIDA DE BACALLÀ CONFITAT AMB ESPINACS I ROMESCO

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE BACALLÀ CONFITAT AMB ESPINACS I ROMESCO

  • PAS 1

    En un pot posar a escalfar l'oli amb els alls, el llorer, el pebre i la sal. Deixar confitar a foc molt suau durant 30 minuts. Fora del foc afegir-hi la terrina d'Esencias de Tomillo y Romero i deixar reposar unes hores. En el mateix oli confitar el bacallà 8 minuts a uns 70ºC (no ha d'arribar a bullir). Deixar refredar dins l'oli.

  • PAS 2

    Per a la salsa, pelar els tomàquets i els alls rostits. Triturar-los al túrmix o la batedora amb la resta d'ingredients sòlids fins aconseguir una pasta homogènia. Posar al punt de sal i vinagre i acabar de lligar amb oli. Ha de quedar una textura de crema.

  • PAS 3

    Tallar les patates a rodanxes i psoar-les a la base del plat. Posar-hi el bacallà per sobre, separant les làmines i posant-hi entremig les fulles d'espinac. Decorar amb olives, cebes tendres a rodanxes fines i dauets de tomàquet. Afegir-hi llavors de sèsam i acabar amb uns fils de salsa i de l'oli aromatitzat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online