ESPINACS AMB OUS AL FORN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ESPINACS AMB OUS AL FORN

  • PAS 1

    Netejar els espinacs, rentar-los i coure'ls en una cassola amb aigua durant 5 minuts aproximadament. Escórrer-les bé i reservar-les. Pelar el gra d'all i daurar-lo sencer en una paella amb 2 cullerades d'oli.

  • PAS 2

    Incorporar els espinacs, remenar bé i apartar-les del foc. Retirar el gra d'all i escampar-hi per sobre la meitat del formatge ratllat. Tornar a remenar i reservar.

  • PAS 3

    Preparar el sobre de Mi Salsa Bechamel, seguint les instruccions del sobre. Quan estigui feta, cobrir el fons d'una safata refractària amb la beixamel i posar-hi a sobre els espinacs. Fer-hi quatre forats. Trencar un ou a cada forat i condimentar els rovells.

  • PAS 4

    Escampar-hi per sobre el pa ratllat (barrejat amb la resta de formatge) i coure al forn fins que la clara qualli. Els rovells han de quedar líquids. Servir amb el plat ben calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online