Rogers amb ous a la mallorquina

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Rogers amb ous a la mallorquina

  • PAS 1

    Retirar les escates i els budells als rogers. Retirar l'espina i el cap deixant-los dos lloms pegats d'una banda. Podem demanar-li al peixater que ho faci. Salar-los i posar-los en una safata de forn horitzontalment. Reservar. Pelar i tallar les patates a daus d'1 cm de costat. Fondre la mantega en una paella, afegir la patata i cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar coure mentre evapora el brou.

  • PAS 2

    Quan aquest s'hagi fos quedarà la mantega que daurarà les patates. Saltar la sobrassada a trossets en una paella i posar a punt de sal. Afegir els ous una mica batuts i retirar ràpidament del foc. Treballar la barreja i reservar. Coure els rogers al forn a 180ºC. Posar-los en un plat, damunt posar els ous amb sobrassada i, pels costats, unes patates.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online