Rogers amb ous a la mallorquina

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Rogers amb ous a la mallorquina

  • PAS 1

    Retirar les escates i els budells als rogers. Retirar l'espina i el cap deixant-los dos lloms pegats d'una banda. Podem demanar-li al peixater que ho faci. Salar-los i posar-los en una safata de forn horitzontalment. Reservar. Pelar i tallar les patates a daus d'1 cm de costat. Fondre la mantega en una paella, afegir la patata i cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar coure mentre evapora el brou.

  • PAS 2

    Quan aquest s'hagi fos quedarà la mantega que daurarà les patates. Saltar la sobrassada a trossets en una paella i posar a punt de sal. Afegir els ous una mica batuts i retirar ràpidament del foc. Treballar la barreja i reservar. Coure els rogers al forn a 180ºC. Posar-los en un plat, damunt posar els ous amb sobrassada i, pels costats, unes patates.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online