Ànec amb peres

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Ànec amb peres

  • PAS 1

    Elaborar un caldo amb el coll, les potes, el pedrer i les puntes de les ales de l'ànec i la pastilla d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal.

  • PAS 2

    Salpebrar l'ànec. Pelar dues peres, tallar-les a trossos i farcir l'ànec amb elles.

  • PAS 3

    Posar l'oli en una cassola de fang o de ferro fonda i amb tapa. Afegir la ceba, l'all, les pastanagues (tot pelat i a trossos grossos). Posar també l'ànec al plat i coure a foc mitjà durant mitja hora. Afegir el vi blanc, les herbes i l'aigua. Deixar coure lentament.

  • PAS 4

    Retirar les peres de dins de l'ànec. Pelar les altres, tallar-les per la meitat i retirar-los el cor. Posar-les dins de la cassola, tapar i posar al forn fins que l'ànec estigui fet.

  • PAS 5

    Retirar el suc i les verdures. Desengrassar-lo, triturar-lo i passar-lo pel colador. Tornar a posar-lo a la cassola amb l'ànec.

  • PAS 6

    Deixar reposar el rostit i escalfar-lo abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online