Bou marinat amb peres

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Bou marinat amb peres

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 150ºC.

  • PAS 2

    Barrejar la sal, la tarrina de Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca dissolta a l'oli, les pells i els cors de les peres, i el pebre. Cobrir el tros de bistec amb aquesta barreja i deixar marinar durant 6 hores. Després netejar la carn i embolicar-la amb paper film formant un rotllo i congelar-la.

  • PAS 3

    Retirar del congelador 30 minuts abans de preparar-lo. Retirar el paper i tallar la carn a llesques fines i col·locar en un plat com a carpaccio.

  • PAS 4

    Tallar una de les peres a tires i reservar-la. Tallar l'altra per la meitat, escalopar-la a làmines fines i estirar-la com un bano. En una paella amb mantega a foc suau daurar-lo per la part inferior. Espolvorejar-les amb sucre i posar-les al forn a 150ºC durant uns 5 minuts.

  • PAS 5

    Col·locar la pera saltejada damunt del bou, decorar amb espinacs amanits, les tires de la pera crua, uns grans de pebre rosa, cibulet i amanir la carn amb oli d'oliva.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online