GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT AMB RÚCULA I TOMÀQUET AMANIT

  • < de 10
  • Fácil
  • 1

Ingredients

Com fer GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT AMB RÚCULA I TOMÀQUET AMANIT

  • PAS 1

    Posar oli en una paella antiadherent. Cuinar-hi les gambes 1 minut per cada costat.

  • PAS 2

    Quan els donem la volta ruixar-les amb una barreja elaborada amb suc de llimona, fulles de julivert triturades i una pastilla d'Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Quan les gambes estiguin cuinades, servir-les a l'instant amb part dels sucs que hagin deixat anar durant la cocció.

  • PAS 4

    Acompanyar amb una amanida de rúcula i tomàquet tallat a dauets.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online